Wim van Toledo B.V.


Delta-Industrieweg 8 3251 LX Stellendam
0187 492 222 Klik om te bellen

Vakmanschap door kennis, kunde en ervaring
Hoog probleemoplossend vermogen
Flexibiliteit, inclusief 24/7 service

Over Wim van Toledo B.V.

Wie zijn wij ?

Wim van Toledo B.V. is als familiebedrijf opgericht in de zestiger jaren (1967).          In de eerste decennia heeft het las- en constructiebedrijf zich gefocust op de jachtbouw.

Markten

Vandaag de dag worden er vanuit de goed geoutilleerde werkplaats in Stellendam  constructie- en laswerkzaamheden gerealiseerd aan staal, RVS en aluminium delen. Onze lassers zijn grotendeels Lloyds gecertificeerd, zodat wij voor veel bedrijven kunnen en mogen werken.

Wim van Toledo B.V. ontzorgt diverse klanten in de offshore, scheepsbouw,              trailerbouw, kranenbouw en andere OEM (productie)bedrijven in de industrie.

Ook op het gebied van MRO (onderhoud en reparatie) is Wim van Toledo actief; dit zowel vanuit Stellendam als op locatie, zowel binnen als buiten Nederland.

Uiteraard hebben wij praktisch alle machines en gereedschappen beschikbaar om snel, flexibel en goed  in te kunnen spelen op onderhoud of reparatie werkzaamheden, en dat 24/7.  Wij hebben hiervoor diverse moderne service bussen beschikbaar.

Referenties

Wij mogen diverse gerenommeerde bedrijven tot onze klantenkring rekenen, waaronder verschillende bedrijven van Boskalis. Verder doet Wim van Toledo B.V. zaken met vele kleine en grotere bedrijven uit de regio groot-Rijnmond en Zeeland. Ook voor speciale ‘one-off’ projecten met niet alledaagse las- en constructiewerkzaamheden, bent u bij Wim van Toledo B.V. aan het juiste adres.

Foto's

Wim van Toledo B.V. in het kort

Materialen

Aluminium
Kunststof
Overig
Rvs
Staal

Maken van tekeningen

Ja

Bouw van machine's

Ja

Montage op locatie

Ja

Certificeringen

Lloyd's Register gecertificeerde lassers

VCA gecertificeerde lassers en monteurs

Onze locatie

Logo Wim van Toledo B.V.

Wim van Toledo B.V.

Wim van Toledo B.V.


Delta-Industrieweg 8 3251 LX Stellendam
0187 492 222 Klik om te bellen