Terug

Wat is de prijsindicatie voor het onderstel van een salontafel?

berendes

Is het mogelijk om een onderstel te maken (lassen) van vierkante buis, afmeting 90x90cm en 35cm hoog? De 4 pootjes moeten aan de onderkant ook verbonden worden door vierkante buis. Graag ook een prijsindicatie.


2 Antwoorden

Antwoord van PVZ Service

Geachte,

 

Ik zie uw vraag over een prijsindicatie voor het onderstel van een salontafel. Het is heel goed mogelijk om dat te maken, alleen om een goede prijs te kunnen maken zal ik nog een paar dingen willen weten:

Wat voor materiaal wilt u gebruiken voor het onderstel? (staal, rvs, aluminium) Welk formaat van buis wilt u gebruiken en op welke wijze wilt u het onderstel aan het blad bevestigen?

 

Graag hoor ik van u.

 

Met vriendelijke groet,

 

Peter van Zanten

 

PVZ Service

Mijlweg 33b

3295 KG 's-Gravendeel

078-673 1105


Antwoord van Metaalwinkel Utrecht

U kunt bij de Metaalwinkel BV direct een offerte aanvragen of een bestelling plaatsen via de online catalogus. Onze uitgebreide zoekfunctie brengt u snel naar de gewenste producten. Voor alle soorten metaal platen, buizen, profielen en dergelijke kunt u zelf de gewenste maten invoeren.

Daarnaast biedt De Metaalwinkel een uitgebreid assortiment producten voor de bewerking, verwerking en afwerking.

Tevens kunt u bij ons terecht voor professionele productieservice.

Naast het op maat maken van de materialen kunnen we de metalen direct voor u knippen, zagen, buigen, zetten, boren, tappen en lassen.

Kies uw producten hier >>

Voor Opmerking / Vragen aan Metaalwinkel BV klik hier >>