Octatube Space Structures B.V.


Rotterdamseweg 200 2628 AS Delft
0157890000 Klik om te bellen

Over Octatube Space Structures B.V.

DESIGN & BUILD
Octatube engineert en realiseert als ‘design & build’ bedrijf projecten vanaf het ontwerp tot de uitvoering in eigen hand. Hierin schuilt het succes van het bedrijf. In haar dertig jarig bestaan heeft Octatube zich gespecialiseerd in innovatieve complexe ontwerpen met ruimtelijke constructies van metaal, glas en composieten.

BEDRIJF
Naast de toepassing van product-systemen en constructies in Nederland en het buitenland, bestaat een deel van de opdrachten uit experimentele projecten. Het bedrijf bestaat uit zo’n 50 mensen verdeeld over de volgende afdelingen:
- design & engineering
- werkvoorbereiding & productie
- montage en supervisie

TECHNOLOGISCHE FILOSOFIE
De ‘design & build’ strategie is onlosmakelijk verbonden aan de organisatie. De dynamische wisselwerking tussen productie, assemblage, design en engineering levert vruchtbare en efficiënte projectrealisaties op.
Ook biedt het de mogelijkheid heel flexibel met opgaven om te gaan, omdat alle kennis en kunde zich binnen onze organisatie bevinden.

In onze aanpak staan centraal:
- Het ontwikkelen van nieuwe producten en systemen
- De synergie van architectonisch, constructief en industrieel ontwerpen
- De intergratie van ontwerpen, produceren en monteren

PRODUCTEN
Hoogtepunt van Octatube’s oeuvre zijn de speciale producten, die voor een specifiek project in verschillende materialen ontworpen en ontwikkeld worden. Succesvolle specials worden door ontwikkeld tot systemen, die nog steeds technologie als uitstraling hebben. Tenslotte zijn er de standaard producten, die de hightech in de bouw populariseren.

Foto's

Banco Santander, Madrid

Octatube Space Structures B.V. in het kort

Materialen

Glas
Overig
Papier / karton
Rvs

Maken van tekeningen

Ja

Montage op locatie

Ja

Onze locatie

Octatube Space Structures B.V.


Rotterdamseweg 200 2628 AS Delft
0157890000 Klik om te bellen