sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Rotterdamseweg 200
    2628 AS Delft
  • 0157890000

Octatube Space Structures B.V.

DESIGN & BUILD
Octatube engineert en realiseert als ‘design & build’ bedrijf projecten vanaf het ontwerp tot de uitvoering in eigen hand. Hierin schuilt het succes van het bedrijf. In haar dertig jarig bestaan heeft Octatube zich gespecialiseerd in innovatieve complexe ontwerpen met ruimtelijke constructies van metaal, glas en composieten.

BEDRIJF
Naast de toepassing van product-systemen en constructies in Nederland en het buitenland, bestaat een deel van de opdrachten uit experimentele projecten. Het bedrijf bestaat uit zo’n 50 mensen verdeeld over de volgende afdelingen:
- design & engineering
- werkvoorbereiding & productie
- montage en supervisie

TECHNOLOGISCHE FILOSOFIE
De ‘design & build’ strategie is onlosmakelijk verbonden aan de organisatie. De dynamische wisselwerking tussen productie, assemblage, design en engineering levert vruchtbare en efficiënte projectrealisaties op.
Ook biedt het de mogelijkheid heel flexibel met opgaven om te gaan, omdat alle kennis en kunde zich binnen onze organisatie bevinden.

In onze aanpak staan centraal:
- Het ontwikkelen van nieuwe producten en systemen
- De synergie van architectonisch, constructief en industrieel ontwerpen
- De intergratie van ontwerpen, produceren en monteren

PRODUCTEN
Hoogtepunt van Octatube’s oeuvre zijn de speciale producten, die voor een specifiek project in verschillende materialen ontworpen en ontwikkeld worden. Succesvolle specials worden door ontwikkeld tot systemen, die nog steeds technologie als uitstraling hebben. Tenslotte zijn er de standaard producten, die de hightech in de bouw populariseren.

Foto's van Octatube Space Structures B.V.Octatube Space Structures B.V. in het kort

Bouw van machine's:

Nee

Materialen

  • Glas
  • RVS
  • Papier / karton
  • Overig

Maken van tekeningen:

Ja

Montage op locatie:

Ja